Politica de livrare a produselor

Aceste informatii au fost actualizate in data de 12 noiembrie 2019

Conditii generale de livrare a produselor

Data estimata de livrare poate varia in functie de produs, daca este sau nu pe stoc si este afisata in pagina produsului. Daca produsul nu este pe stoc, va fi adus pe comanda, urmand sa comunicat catre dvs. termenul de livrare.

Pentru produsele aflate in stoc, livrarea se va face conform modalitatii pe care o selecteaza clientul, prin Curier sau prin ridicarea produselor de la sediul firmei. Intre inregistrarea Comenzii si preluarea acesteia de catre Curier exista un interval de 12-24 ore. Orice intarziere suplimentara va fi comunicata Clientului si se va agrea cu acesta un nou termen de livrare care nu va putea depasi termenul maxim prevazut mai prin lege.

In cazul in care produsele sunt indisponibile (inclusiv in cazul in care pretul sau unele caracteristici ale produselor au suferit modificari ulterioare confirmarii Comenzii), Hifimedia.ro va informa Clientul despre indisponibilitate iar sumele pe care acesta le-a achitat vor fi rambursate in termen de 14 zile.

Clientul poate confirma modificarile intervenite cu privire la pretul sau caracteristicile produselor, modificand astfel Comanda initiala, iar Hifimedia.ro va livra produsele conform Comenzii astfel modificate.

Atunci cand produsele comandate nu se afla pe stoc, Clientul este de acord  ca Vanzatorul sa livreze un produs cu calitati si pret echivalente cu cele solicitate. In cazul in care Clientul nu isi exercita dreptul de denuntare unilaterala a contractului (refuzarea comenzii) in termen de 30 de zile de la primirea produselor, cheltuielile de returnare a produselor sunt in sarcina Hifimedia.ro.