Politica de returnare a produselor

Aceste informatii au fost actualizate in data de 12 noiembrie 2019

Potrivit OUG nr. 34/2014 „Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile calendaristice de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului”.

Produsele returnate trebuie sa fie in aceeasi conditie ca la primire, impreuna cu toate documentele care le-au insotit (factura, certificat de garantie, etc.), fara defecte (cu exceptia viciilor ascunse si exceptand defectele deja semnalate de client în corespondenţa cu www.hifimedia.ro). De asemenea, costurile de livrare vor fi suportate de către consumator, iar rambursarea contravalorii produsului se va returna în termen de 14 zile calendaristice de la recepționarea produsului în depozitul nostru, prin transfer bancar.

In cazul in care o comanda la care s-a oferit produs cadou este returnata integral, clientul este obligat sa returneze si produsul cadou in starea lui originala, nedeteriorata si nedesigilata.

Conform intrarii in vigoare a OUG nr. 34/2014, conditiile de returnare a produselor in cele 14 zile calendaristice presupun completarea si trimiterea unui formular de retragere, ce ne informeaza de decizia dumneavoastra de renuntare la cumpărarea produsului.

Mai multe informatii si formularul de retragere le gasiti pe website www.hifimedia.ro. Deteriorarea produselor duce la refuzarea returului. Costul de transport pentru returnarea produsului este suportat de catre cumparator. In cazul in care returnarea se face din cauza unor defecte de fabricatie sau deteriorari in timpul transportului va rugam să ne contactati in maxim 24 de ore de la primirea coletului, altfel vom considera produsul ca fiind conform si fara defecte de fabricatie.

Conform OUG 34/2014 veti primi banii inapoi in 14 zile calendaristice de la primirea notificarii de retragere. Rambursarea poate fi amanata pana la primirea coletului sau pana cand dvs. trimiteti o confirmare a expedierii coletului, luandu-se in considerare data cea mai apropiata.

Conform legii, returnarea banilor se face prin aceeasi metoda de plata ca la comanda initiala.

Conform legii va puteti retrage din contract printr-o declaratie neechivoca, prin orice metoda doriti: email, posta, telefon, notificare scrisa la sediul Hifimedia.ro

Produsul poate fi returnat prin orice metoda de transport doriti (clientul plateste costul transportului de retur).